Energizer

4kpl Energizer Ultimate lithium AA 3000mAh

Ei arvioita | Arvostele tämä tuote / 5

Omassa varastossa yli 5 kpl

Hinta: 9,90 (sis. alv 24%)
Määrä: kpl
Tässä on syys miksi Lithium paristo maksaa enemmän kuin perinteinen Alkaline-paristo:
http://www.batteryshowdown.com/static/images/mah_large_1000mA.png
Kun kapasiteetin ottaa huomioon niin tämä on edullisempi kuin "halvat parisot".

Uusinta ja tehokkainta "parasta ennen 2023" erää. Vertaa hintoja, pitäisi olla kohdallaan!
HUOM nämä sekoittuvat helposti saman näköisiin ja saman näköisessä paketissa myytäviin Energizer Ultimate paristoihin joissa on perinteiset alkali-kennot. Energizer itse ilmoittaa näiden lithium paristojen kapasiteetiksi 3000mAh (AA-koko), mutta käytännössä virtaa löytyy paljon enemmän. Popular Photography lehden AA-akku ja -paristotestissä parhailla 2500mAh NiMH akuilla pystyi ottamaan 1962 kuvaa. Energizer Lithium paristot riittivät 2890 kuvaan. Eli Energizer Lithium paristot vastasivat noin 3700mAh kapasiteetin NiMH akkuja. Joissain käyttökohteissa ero on vieläkin suurempi. Esim. Litepanel (LED-kuvausvalo) speksien mukaan AA akuilla kuvausaika on Micro valolla 2 (Energizer paristoilla 8 tuntia). Pro mallissa vastaavat ajat ovat 1,5 ja 6 tuntia.

Energizer Lithium paristot olivat ylivoimaisia myös paristoihin verrattuna. Suomessa puolet halvemmilla Duracell Ultra Digital paristoilla pystyi ottamaan 782 kuvaa. Hinta / laatu-suhteeltaan kalliilta vaikuttavat Lithium paristot osoittautuivat yllättäen testin ylivoimaisesti edullisemmiksi kun huomioitiin niiden kesto.
http://www.popphoto.com/popularphotographyfeatures/5398/aa-battery-test-test-results-page2.html

HUOM tämä ei ole ladattava akku vaan markkinoiden tehokkain Lithium paristo. Käytetään mm. Nasan avaruuslennoissa. Ylivoimainen suorituskyky kaikkiin alkaliparistoihin ja jopa NiMH akkuihin verrattuna.

Lithium-kenno on jokaisessa suhteessa ylivoimainen verrattuna Alkaline ja NiMh kennoon. Lithiumparisto pitää varauksen noin 15 vuotta, kestää pakkasta (käyttölämpötila -40 - +140), on puolet kevyempi (14g, uusimmat NiMH akut painaa 28-30g) ja siitä saadaan tarvittaessa suurta virtaa ulos ilman jännitteen romahtamista. Ainut mikä jarruttaa Lithium kennojen yleistymistä on kalliit tuotantokustannukset.

Energizer Ultimate lithium (e2) on siis paras mahdollinen valinta esim. ammattikuvaajan salamavalon varaparistoksi. Näitä käytetään paljon myös esim. suunnistajien otsavaloissa, sääasemissa ja muissa kohteissa missä vaaditaan maksimaalista suorituskykyä.

Digitarvikkeen myymät Energizer Lithium kennot ovat uusinta 2023 erää, jonka kapasiteetti on 3000mAh (sama kuin 2020). Energizer myy näitä samoja kennoja tai vanhempia versioita myös nimillä Energizer Ultimate lithium ja Energizer e2. Lisätietoja kennon ominaisuuksista:

http://data.energizer.com/PDFs/l91.pdf

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvioita.