Aputure

Aputure Light Storm LS 1s LED-paneeli CRI95+

Ei arvioita | Arvostele tämä tuote / 5

Ei varastossa

Hinta: 779,00 (sis. alv 24%)
Yritys-leasing noin 24 € / kk (alv 0%)
36kk sopimus, loppulunastus omaksi 50€:lla.
Yksityisille meillä on Santander-rahoitus.

Loppu. Tämä tuote on tilattavissa heti kun uusi erä saapuu varastoon.. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Studiokuvaajat ja muut laadukkaan valon ystävät HUOM.. nyt meiltä tähän paneelin täydellisesti sopiva softbox:
http://www.digitarvike.fi/d-fuse-softbox-led-paneelille-df-1m

Aputure Light Strom on suorituskykyinen ammattiluokan led-paneeli, joka tehty kovaan käyttöön. Todella tehokas, sekä hyvälaatuinen valo, kompakti muotoilu ja laadukas rakenne asettaa tämän led-valojen huippukastiin.

Light storm mallistoon kuuluu kolme mallia. Tämä on LS1s

Valoteholtaan tämä paneeli vastaa n. 1000W perinteistä lämpövaloa. Varsinkin kun tämän suhteuttaa paneelin kokoon, on lukema huima. Ledien värintoistoindeksi on Cri 95+, eli värispektri toistuu erinomaisesti. Paneeli viilentää itsensä passiivisesti takalevyn siilipinnalla. Paneelissa on ulkoinen virtalähde, joka on mahdollistanut itse paneelin pitämisen mahdollisimman pienenä. Lisäksi tämä virtaratkaisu jakaa painoa sopivammin, eikä kaikki paino ole jalustan huipulla. Mukana tulevalla nauhalla virtalähde voidaan kiinnittää esimerkiksi jalustan puoleen väliin.

Virtalähteeseen voidaan liittää verkkovirta, tai siinä voidaan käyttää tehokasta V-mount akkua. Virtalähteessä on tehonsäätö. jonka avulla valon tehoa voidaan säätää 10-100% kokonaistehosta. Mukana tulevalla kaukosäätimella valon tehoa voidaan säätää jopa 100m kantamalta. Samalla kaukosäätimellä voidaan ohjata myös Aputure Amaran valoja, joissa on kaukosäätöominaisuus. Lähteessä on DMX sisään- ja ulostulo, joten tehonsäätö onnistuu myös yleisillä valonohjauspöydillä (DMX512 protocol).

Paneelin rakenne on tehty kestämään ja se on kauttaaltaan alumiinia. Paneeliin on integroitu rajaussiivet. Mukana tulee 10kpl nippu diffuusiopaperia ja klipsit paneelin eteen. Paneeli kiinnittyy stantardilla studiokiinnityksellä studiospigottiin.


Tekniset tiedot:
- Valaisukulma: 25°
- Värilämpötila: 5500K
- Operation Current: 8A
- Virtalähde: DC 15V
- Teho: 120W (vastaa 1000W lämpövaloa)
- Arvioitu toiminta-aika: ≥100,000 tuntia
- Mitat: n. 33 x 44 x 4cm
- Akku: V-mount

Pakkaus sisältää:
- Amaran Light Storm LS 1s led-paneeli
- Virtalähde- / tehonsäätömoduuli
- Tarvittavat virtakaapelit (n. 2m)
- Kaukosäädin
- 10kpl diffuusiopaperia
- 5kpl diffuusorin kiinnitysklipsejä
- 3kpl varaledejäArvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvioita.