Brinno

Brinno APL200 IR-tunnistin / IR-valo 2 x 1,25W

Ei arvioita | Arvostele tämä tuote / 5

Omassa varastossa 2 kpl

Hinta: 119,90 (sis. alv 24%)
Määrä: kpl
Katso lisäinfo:

Huom tehostaa kaikkien IR-valoa tallentavien kameroiden toimintaa. Ei tarvitse siis olla Brinno kamera. Tämä laite antaa itsenäisesti IR-valoa silloin kun se havaitsee liikettä. 

Brinno APL200 -liiketunnistinvalo /  2 x 1,25W infrapunavalo. 

Lisää kuvia:
https://www.google.fi/search?q=Brinno+APL200...

Tämä tuote toimii IR-valo mille tahansa kameralle, jossa on IR-tallennys eli ns. "night vision" kuvaustila. Valon voimakkuus on suurempi kuin mitä kameroiden omissa IR-valoissa. Tämä täydentää esim. tuoettta Brinnon MAC 200 DN tai Brinno PHV MAC -ovisilmäkamera.

Valaisubn lisäksi helpottaa myös kameran omaa liikkeen tunnistamista pimeimpään aikaan. Kamera tunnistaa liikkeen infrapunan avulla hyvinkin pimeissä olosuhteissa, Kameran toimintasäde on 120 astetta / kolme metriä. Kun infrapunatunnistimen sensori havaitsee liikkeen, silmälle näkymättömät IR-valot syttyvät 10s ajaksi. Jos liike jatkuu toistuu herätys aina uudestaan. IR-valot sammuvat lopulta kun 10s ajanjaksolla ei enää ole havaittu liikettä. Yhtäjaksoisesti valo riittää yli 50h valaisuun.  

Infrapunatunnistin toimii neljällä D-koon paristolla, jotka toimivat laitteessa jopa vuoden (40 tunnistusta per päivä). Laitteen kiinnitys mukana tulevilla ruuveilla esimerkiksi seinään.

Vedenkestävä / sääsuojaus IP44.

Tekniset tiedot:
  • Koko: 100x110x165
  • Paino: 303g (ilman paristoja)
  • Sensorin kulma 120 ast, etäisyys noin 3m
  • Virta: 4kpl D -mallin paristoja (eivät sisälly pakkaukseen)
  • Liikkeen havaittua IR-valo päällä 10s
  • Paristonkesto noin 19 000 / kertaa x 10s tai yhtäjäksoisesti yli 50h
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvioita.