Canon

Canon XA10 AVCHD -videokamera

Ei arvioita | Arvioi tämä tuote

Tulossa varastoon

1295,00€ (sis. alv 24%)
Yritys-leasing noin 37 € / kk (alv 0%)
36kk sopimus, loppulunastus omaksi 50€:lla.
Yksityisille meillä on Santander-rahoitus.
Määrä: kpl
XA10 on innovatiivinen ja pienikokoinen AVCHD-videokamera, joka sisältää Canonin ammattitason tekniikkaa. Käytännölliset ja monipuoliset ominaisuudet takaavat erinomaisen video- ja äänenlaadun.

  • Canon HD Video -objektiivi (10x zoom, 30,4 mm, f/1,8)
  • Canon HD CMOS Pro -kenno
  • Ammattitason äänenlaatu
  • AVCHD-videon tallennus 64 Gt:n muistiin tai kahteen SDXC-muistikorttipaikkaan
  • Infrapunakuvaustila
  • Täydet käsisäädöt
  • 8,8 cm:n nestekidenäyttö ja 0,6 cm:n elektroninen etsin
  • Dynaaminen kuvanvakain, tehostettu kuvanvakain ja Instant AF -automaattitarkennus
  • Monipuolinen ja laajennettava


Suurivalovoimainen Canon HD Video -laajakulmaobjektiivi (30,4 mm, f/1,8) tuottaa ammattitason kuvanlaadun. Tasaisesti toimiva, muuttavanopeuksinen 10x optinen zoom ja 8-lamellinen himmennin pehmentävät taustan tyylikkäästi.

HD CMOS Pro -kenno, jonka Canon on alun perin suunnitellut ja valmistanut ammattivideokameroihinsa, tallentaa Full HD -teräväpiirtoa aidolla 1920 x 1080 -resoluutiolla. Kennon pikselikoko on 2,6 kertaa suurempi kuin tavallisissa CMOS-kennoissa, joten dynaaminen alue on laajempi ja herkkyys suurempi.

Ammattitason äänentallennustoimintoihin kuuluvat kaksi XLR-tuloliitäntää, 3,5 mm:n mikrofoniliitäntä ja kiinteä kohinaton mikrofoni. Ääni tallennetaan kaksikanavaisessa Dolby Digital -muodossa kaikilla liitäntäyhdistelmillä.

XA10-videokamera tallentaa Full HD -videota (AVCHD) 64 Gt:n sisäiseen flash-muistiin nopeudella 24 Mbps. Tallennusvälineen vaihtotoiminto vaihtaa tallennuksen automaattisesti toiselle SDXC-muistikortille yhden kortin täyttyessä, mikä mahdollistaa jatkuvan kuvaamisen. Kahden korttipaikan tallennuksella voidaan tallentaa samanaikaisesti kahdelle eri kortille.

XA10-videokamera tallentaa infrapunakuvaa Full HD -teräväpiirtona öiseen aikaan tai hämärässä. Valittavana on tarkoitukseen sopiva vihreä ja valkoinen värivaihtoehto. Canonin ainutlaatuiset linssipinnoitteet ja kiinteä heijastin tuottavat terävän ja selkeän kuvan. IR-valo on asennettu videokameran kahvaan.

Käsitoiminen objektiivin säätörengas helpottaa tarkennuksen säätämistä. Kosketusnestekidenäytön avulla voidaan säätää käsin valotusta, valotusaikaa, aukkoa ja vahvistusta. Ohjelmoitavaan painikkeeseen ja valintakiekkoon voidaan määrittää haluttuja luovia säätöjä.

Suuri, sivulle asennettu 8,8 cm:n (3,5 tuuman) kosketusnestekidenäyttö tarjoaa 920 000 pisteen resoluution ja hyvän näkyvyyden. Aallonmuotomonitori ja tarkennuksen avustin tekevät kuvan rajaamisesta helppoa. Kamerassa on myös 0,61 cm:n (0,24 tuuman) ja 260 000 pisteen elektroninen etsin.

Canonin edistynyt dynaaminen optinen kuvanvakainjärjestelmä ja tehostettu kuvanvakain takaavat vakaat videot. Instant AF -automaattitarkennus tarkentaa jokaisen kuvan terävästi.

Erittäin pienikokoinen XA10-videokamera on monipuolinen laajennettava kamerajärjestelmä, joka mukautuu kaikkiin tilanteisiin. Kahva voidaan irrottaa ahtaissa paikoissa kuvattaessa, ja siinä on käynnistyspainike sekä zoomauksen säätö. Mukana tulevat myös suodinkierre ja varusteluisti.

Täydelliset tekniset tiedot Canon Suomi sivuilta TÄMÄN linkin takaa. 
Kerro ajatuksia / vinkkejä tuotteesta

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvioita.