Commlite

Commlite AF 10/16 -loittorengassarja MFT (MicroFourThirds) (CM-ME-AFMM)

Ei arvioita | Arvostele tämä tuote / 5

Ei varastossa

Hinta: 59,50 (sis. alv 24%)

Loppu. Tämä tuote on tilattavissa heti kun uusi erä saapuu varastoon.. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Nyt täysi 2 kpl automaattinen loittosetti täysin uudessa hintaluokassa! Tässä setissä molemmat bajonetit, eli kiinnityspäät, ovat metallisia.

Tämä setti sopii kaikkiin Micro Four Thrids / MFT -objektiiveihin. Käytännössä tämä setin avulla voit kuvata millä tahansa objektiivilla huomattavasti lähempää kuin mitä "oikealla" macro-objektiivilla.

Tämä loittorengassarja sisältää 10 ja 16 loittorenkaat. Molemmissa renkaissa välittyy sähköt, joten aukon ja tarkennuksen komennot välittyy objektiiville.

Loittorenkaat tulevat kameran ja objektiivin väliin. Niiden avulla objektiivin pienin tarkennusetäisyys lyhenee jopa nollaan. Mitä kauempana objektiivi on rungosta sitä lähemmäksi kameralla voi tarkentaa.

Paketissa tulee mukana myös kuljetuspussi.

Vinkki: käytä macrokuvissa pientä / erittäin pientä aukkoa, jotta syväteräsyys olisi pitkä. f8 minimissään, mielellään f16 tai jopa yli f20. Valotusaika siis väkisinkin kasvaa joten jalustasta on suuri apu.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvioita.