Genesis

Genesis BH-34 Ball Head kuulapää

Ei arvioita | Arvostele tämä tuote / 5

Omassa varastossa 3 kpl

Hinta: 69,90 (sis. alv 24%)
Määrä: kpl
Katso myös saman sarjan muut koot.

Muistuttaa rakenteelta epäilyttävän paljon SIRUI K-20X kuulapäätä, mutta tämä on huomattavasti edullisempi. Kun tätä vääntelee ja kääntelee käsissä niin laatuvaikutelma on sama eli erittäin hyvä. 

Alumiini-magnesiumseoksesta valmistettu kuulapää on lujarakenteinen ja kevyt. Valmistajan ilmoittama max. kantavuus on 20kg. Käytännössä suositeltu kantavuus on noin. 3kg luokkaa, mikä on silti kova lukema tämän kokoiselle päälle. Kuulapään työstö on hyvin laadukasta ja tuntuma vastaa monia huomattavasti kalliimpia päitä. Tämä on ehdottomasti hinta-laatusuhteeltaan yksi parhaimpia päitä, mitä on tullut vastaan.

Pehmeäliikkeinen kuulapää lukitaan yhdestä isosta kumipäällysteisestä kiristysruuvista. Kiristysruuvissa on myös pieni perusvastuksen säätöruuvi. Eli käytännössä säädät pääruuvilla halutun vastuksen, jota löysemmäksi kuula ei saa mennä ja sitten pieni ruuvi kiristetään kiinni. Horisontaaliselle liikkeelle on myös oma akseli ja sille kiristysruuvi. Kulma-asteikko helpottaa panoraamakuvien ottamista.

Kameran kiinnitys tapahtuu Arca Swiss pikakiinnityslevyllä. Pohjassa on 3/8" naaraskierre ja mukana on 1/4" kierreadapteri. Pää saadaan siis kiinni kaikkiin valokuvausjalustoihin.

Pakkauksen sisältö: Genesis BH-34 kuulapää, pikakiinnityslevy, suojalaukku, 3/8" > 1/4" kierreadapteri ja työkalut
  • Pallon halkaisija: 34 mm
  • Korkeus: 93 mm
  • Max. kantavuus: 15 kg
  • Paino: 340 g


Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvioita.