Gitzo

Gitzo GK1545T-82TQD Traveler Kit

Ei arvioita | Arvostele tämä tuote / 5

Ei varastossa

Hinta: 899,00 (sis. alv 24%)
Yritys-leasing noin 27 € / kk (alv 0%)
36kk sopimus, loppulunastus omaksi 50€:lla.
Yksityisille meillä on Santander-rahoitus.

Loppu. Tämä tuote on tilattavissa heti kun uusi erä saapuu varastoon.. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Paketti sisältää Gitzo GT1545T hiilikuitujalustan ja GH1382TQD kuulapään.
Gitzo Traveler sarjan jalustat on suunniteltu paljon liikkuville valokuvaajille, joille keveys ja helppo kuljetettavuus on tärkeitä. Tilan säästämiseksi jalat kääntyvät 180 astetta, jolloin keskiputki ja kuulapää asettuvat kuljetusasennossa jalkojen väliin. Materiaalina on käytetty laadukasta hiilikuitua, joka pitää painon alhaisena. Myös uudet Traveler G-lock jalkojen lukot on suunniteltu mahdollisimman vähän tilaa vieväksi. Kuulapää on erittäin tukeva Gitzon patentoiman lukituksen ansiosta ja WS2 pinnoite tekee kuulapään liikuttamisesta pehmeää. 
 
GT1545T on Traveler sarjan kolmesta koosta keskimmäisin. Jalakset on kolme lukkoiset ja neljä osioiset. GH1382TQD kuulapää on sarjan kahdesta päästä pienempi malli. Vaikka jalusta ei ole se isoin malli, niin tukevuus on silti todella hyvä laadukkaiden materiaalien ja lukkojen takia. Jalustaa voidaan käyttää esimerkiksi täyden kennon peilijärjestelmäkameroiden kanssa. Jos kuitenkin olet ostamassa jalustaa juurikin isoimpia kameroita varten ja aiot käyttää raskasta optiikkaa, niin suosittelemme hankkimaan isomman GT2545 mallin.
 
Jalustan mukana tulee kantohihna jalustan kuljetusta varten. Mukana on myös lyhyt keskiputki, jos jalusta halutaan saada todella alas.
  • Max. kantavuus: 10 kg
  • Max. korkeus: 163,5cm
  • Max. korkeus (keskiputki alhaalla): 140,5cm
  • Paino: 1.450kg
  • Kuljetuspituus: 42.5cm
Made in Italy. 
 
Rekisteröimällä tuotteen reikisteröintisivulla vuoden sisällä, saat 2+5 vuoden takuun. Valmistettu Italiassa.
 


Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvioita.