Godox

Godox PB-960 PROPAC Power pack for Speedlite, MUSTA

Ei arvioita | Arvostele tämä tuote / 5

Omassa varastossa 2 kpl

Hinta: 169,50 (sis. alv 24%)
Määrä: kpl
HUOM tämän laitteen lisäksi tulee ostaa salamaan sopiva virtakaapeli (canon, Nikon Sony):
  • Godox Cx PB Power Cable for Canon
  • Godox Nx PB Power Cable for Nikon
  • Godox Sx PB Power Cable for Sony
  • Godox Mx PB Power Cable for Metz

Godox PB960 on markkinoiden paras ulkoinen virtalähde speedlite salamalle. Syöttää salamalle saman verran virtaa kuin esim. Tronix Speedfire, mutta PB960 ei tarvitse verkkovirtaa. Jotain laitteen kapasiteetista kertoo se että PB-960 antaa nopeammin virtaa kahdelle salamalle samaan aikaan kuin mitä AA-paristoilla toimivat laitteet syöttää yhteen salamaan (esim. Nikon SD-9, Canon CP-E4 Compact Battery Pack)

Ulkoiset AA-paristokotelot syöttävät virtaa salamalle sen verran mitä paristot sattuu antamaan. Godox Power packin parempi suorituskyky tulee salamakäyttöön suunnitellusta akusta ja elektroniikasta, joka säätelee virrasyöttöä salamalle.

Godox PB-960 käyttö on helppoa ja nopeaa. Turvalliset ja lukittavat liittimet sekä tukeva klipsi jolla se voidaan kytkeä esim. vyöhön. Mukana tulee myös pehmeä neopren olkahihna, jonka avulla laita myös kulkee kevyesti esim. takin tai puvun alla tai ripustat sen näppärästi vaikka salamatelineeseen.

Laitteen alaosassa on salamakäyttöön suunniteltu huikea 11.1V/4500mAH Litium akku joka on vaihdettavissa. Kapasiteetti riittää jopa 1800 välähdykseen täydellä teholla (Canon 580EX II tai vastaava)! Akun latausaika noin 3 tuntia. Mukana tulee verkkoadapteri.

Laitteen päällä on LED-näyttö, josta näet akun varauksen. Laitteessa on lämpörele mikä estää laitteen ylikuormituksen ja suojaa siten myös salamaa. Laitteen mukana tulevat salamavirtakaapelit liitetään DIN 45326 liittimeen (yhteensopiva Quantum Turbo kaapelin kanssa). Voidaan tarvittaessa jatkaa normaalilla din-jatkojohdolla.

Yhteensopiva esim. seuraavien salamalaitteiden kanssa: Canon Speedlite 600EX, 580EX, 580EX II, MR-14EX ja MT-24EX, Nikon SB-800, SB-900, SB-910

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvioita.