Leasing

fi

Leasing-rahoitus on joustava ja turvallinen tapa rahoittaa kalustohankinta. 

Kenelle?

Leasing-rahoitus voidaan myöntää yrityksille, yhdistyksille, kunnille, valtiolle ja ammatinharjoittajille joilla on y-tunnus. Rahoituksen ehtona on positiivinen luottopäätös rahoitusyhtiöstä (Siemens Financial Services). Nyrkkisääntönä postitiiviseen luottopäätökseen voidaan pitää, että rahoituksen osuus ei voi ylittää kymmentä prosenttia liikevaihdosta. Minimiraja leasingostolle on 800€.

Miksi valita Leasing?


Leasing on usein järkevin ja helpoin tapa päästä käyttämään huipputason kalustoa. Leasing-maksu sisältää sisältää vähennettävän arvonlisäveron ja verottoman osan voi kirjata kuluksi kuukausittain. Kalustoa ei kirjata taseeseen. Tämä rahoitusmuoto ei siis sido kerralla isoja rahamääriä kaluston hankintaan. Leasing- sopimus mahdollistaa myös joustavat muutokset jos haluat päivittää rahoituksen piirissä olevia laitteitasi tai lisätä kalustoa.

Autamme sinua mielellään kaikissa päivitys- ja muutostilanteissa. Ota yhteyttä puhelimitse 0442592400 tai sähköpostitse veera@digitarvike.fi.

Esimerkki 1. Siemens Leasing -rahoitus 

Yritys A ostaa uuden DJI Ronin MX-vakaajan.

 1. Yritys A kysyy meiltä tarjousta leasing rahoituksella
 2. Lähetämme asiakkaalle tarjouksen. Leasing-hinnaksi laskemme 43€ / kk (alv 0%, 36kk sopimus ja 50€ loppulunastus)
 3. Yritys A hyväksyy tarjouksen jonka jälkeen haemme rahoituspäätöksen. Jos päätös on positiivinen lähetämme PDF-sopimuksen allekirjoittavaksi.
 4. Allekirjoitettu sopimus lähetetään takaisin kirjepostilla.
 5. Lähetämme DJI Ronin MX:n yritykselle.
 6. Yritys A maksaa Leasing-maksua Siemens Financial Servicelle kolmen vuoden ajan kunnes viimeisen erän jälkeen lunastaa laitteen omaksi 50€ hinnalla. Siemens Financial Service lähettää laskun kolmen (3) kuukauden välein. Laskuun on lisätty ALV24%

Esimerkki 2. Siemens Leasing -rahoitus + vaihtolaite

Yritys B ostaa uuden Canon EOS 5D Mark IV kamerarungon (4239€) ja antaa vaihdossa hyväkuntoisen Canon EOS 5D Mark III -kameran.

 1. Yritys B kysyy meiltä vaihtotarjouksen leasing rahoituksella
 2. Lähetämme asiakkaalle tarjouksen, jossa arvioimme vaihtolaitteen arvoksi 2000€ ja laskemme uuden rungon leasing-hinnaksi 108€ / kk (alv 0%, 36kk sopimus ja 50€ loppulunastus)
 3. Yritys B hyväksyy tarjouksen jonka jälkeen haemme rahoituspäätöksen. Jos päätös on positiivinen lähetämme PDF-sopimuksen allekirjoittavaksi.
 4. Allekirjoitettu sopimus lähetetään takaisin kirjepostilla.
 5. Yritys B lähettää meille vaihtolaitteen ja 2000€ laskun. Maksamme laskun ja lähetämme 5D Mark IV rungon 
 6. Yritys B maksaa Leasing-maksua kolmen vuoden ajan kunnes viimeisen erän jälkeen lunastaa kameran omaksi 50€ hinnalla. Siemens Financial Service lähettää laskun kolmen (3) kuukauden välein. Laskuun on lisätty ALV24%.

Hankittavan laitteen vakuuttaminen

Leasingsopimuksen ehtona on laitteen vakuuttaminen. Vuokraaja voi vakuuttaa laitteen omatoimisesti, mutta mikäli vakuutusta ei allekirjoitushetkellä ole voimassa, Siemens Financial Services tarjoaa kaikille asiakkailleen turvallisen, erityisesti vuokra- ja leasingsopimuksille tarkoitetun vakuutusratkaisun koko sopimusajaksi. Vuokrakohde kuuluu automaattisesti vakuutuksen piiriin. Vakuutuksen kustannuksista vastaa vuokralleottaja.


Leasingsopimuksessa vuokrakohteen juridinen omistusoikeus on rahoittajalla siihen saakka, kun laite on kokonaisuudessaan maksettu.