Leasing

fi

Leasing-rahoitus on joustava ja turvallinen tapa rahoittaa kalustohankinta. 

Kenelle?

Leasing-rahoitus voidaan myöntää yrityksille, yhdistyksille, kunnille, valtiolle ja ammatinharjoittajille joilla on y-tunnus. Rahoituksen ehtona on positiivinen luottopäätös rahoitusyhtiöstä (Siemens Financial Services). Nyrkkisääntönä postitiiviseen luottopäätökseen voidaan pitää, että rahoituksen osuus ei voi ylittää kymmentä prosenttia liikevaihdosta. Minimiraja leasingostolle on 800€.

Miksi valita Leasing?


Leasing on usein järkevin ja helpoin tapa päästä käyttämään huipputason kalustoa. Leasing-maksu sisältää sisältää vähennettävän arvonlisäveron ja verottoman osan voi kirjata kuluksi kuukausittain. Kalustoa ei kirjata taseeseen. Tämä rahoitusmuoto ei siis sido kerralla isoja rahamääriä kaluston hankintaan. Leasing- sopimus mahdollistaa myös joustavat muutokset jos haluat päivittää rahoituksen piirissä olevia laitteitasi tai lisätä kalustoa.

Autamme sinua mielellään kaikissa päivitys- ja muutostilanteissa. Ota yhteyttä puhelimitse 0442592400 tai sähköpostitse veera@digitarvike.fi.

Esimerkki 1. Siemens Leasing -rahoitus 

Yritys A ostaa uuden DJI Ronin MX-vakaajan.

 1. Yritys A kysyy meiltä tarjousta leasing rahoituksella
 2. Lähetämme asiakkaalle tarjouksen. Leasing-hinnaksi laskemme 43€ / kk (alv 0%, 36kk sopimus ja 50€ loppulunastus)
 3. Yritys A hyväksyy tarjouksen jonka jälkeen haemme rahoituspäätöksen. Jos päätös on positiivinen lähetämme PDF-sopimuksen allekirjoittavaksi.
 4. Allekirjoitettu sopimus lähetetään takaisin kirjepostilla.
 5. Lähetämme DJI Ronin MX:n yritykselle.
 6. Yritys A maksaa Leasing-maksua Siemens Financial Servicelle kolmen vuoden ajan kunnes viimeisen erän jälkeen lunastaa laitteen omaksi 50€ hinnalla. Siemens Financial Service lähettää laskun kolmen (3) kuukauden välein. Laskuun on lisätty ALV24%

Esimerkki 2. Siemens Leasing -rahoitus + vaihtolaite

Yritys B ostaa uuden Canon EOS 5D Mark IV kamerarungon (4239€) ja antaa vaihdossa hyväkuntoisen Canon EOS 5D Mark III -kameran.

 1. Yritys B kysyy meiltä vaihtotarjouksen leasing rahoituksella
 2. Lähetämme asiakkaalle tarjouksen, jossa arvioimme vaihtolaitteen arvoksi 2000€ ja laskemme uuden rungon leasing-hinnaksi 108€ / kk (alv 0%, 36kk sopimus ja 50€ loppulunastus)
 3. Yritys B hyväksyy tarjouksen jonka jälkeen haemme rahoituspäätöksen. Jos päätös on positiivinen lähetämme PDF-sopimuksen allekirjoittavaksi.
 4. Allekirjoitettu sopimus lähetetään takaisin kirjepostilla.
 5. Yritys B lähettää meille vaihtolaitteen ja 2000€ laskun. Maksamme laskun ja lähetämme 5D Mark IV rungon 
 6. Yritys B maksaa Leasing-maksua kolmen vuoden ajan kunnes viimeisen erän jälkeen lunastaa kameran omaksi 50€ hinnalla. Siemens Financial Service lähettää laskun kolmen (3) kuukauden välein. Laskuun on lisätty ALV24%.

Hankittavan laitteen vakuuttaminen

Leasingsopimuksen ehtona on laitteen vakuuttaminen. Vuokraaja voi vakuuttaa laitteen omatoimisesti, mutta mikäli vakuutusta ei allekirjoitushetkellä ole voimassa, Siemens Financial Services tarjoaa kaikille asiakkailleen turvallisen, erityisesti vuokra- ja leasingsopimuksille tarkoitetun vakuutusratkaisun koko sopimusajaksi. Vuokrakohde kuuluu automaattisesti vakuutuksen piiriin. Vakuutuksen kustannuksista vastaa vuokralleottaja. HUOM. Siemens Leasing ei tarjoa vakuutusta kuvauskoptereille, kopterin ostajan pitää siis vakuuttaa laite itse.


Leasingsopimuksessa vuokrakohteen juridinen omistusoikeus on rahoittajalla siihen saakka, kun laite on kokonaisuudessaan maksettu.