Manfrotto

Manfrotto Element Monopod (Alumiini)

Ei arvioita | Arvostele tämä tuote / 5

Omassa varastossa yli 5 kpl

Hinta: 49,90 (sis. alv 24%)
Määrä: kpl

Onko etsimäsi tuoteoptio loppu? Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.Digitarvike.fi virallinen Manfrotto Pro Dealer. Tuotteilla on aina 2-vuoden takuu, mutta rekisteröimällä saat tuotteella 3 - 8 vuoden jatkotakuun (https://warranty.manfrotto.com/home/register).
 
• Tukee kevyttä, maksimissaan 500 mm:n teleobjektiivia 
• Kannettava ja monipuolinen
• Käytännöllinen ja turvallinen kentällä ergonomisen kantokahvan ansiosta
• Irrotettavat tassut, kumi tai piikkijalat 
• Muuntuva ruuvi 1/4 '& 3/8 kameran tai pään kiinnittämiseen

MANFROTTO Monopodi Element Alumiini on viisiosainen monopodi alumiinista, ja sen maksimi korkeus on 150 cm. Minimissään se on vain 41,5 cm lyhyt ja painaa vain 500 grammaa. Se on erittäin jykevä ja erittäin helposti mukana kuljetettava monopodi.  

Yläosassa on kumipinta Manfrotto-logolla sekä rannenauha, joka takaa optimaalisen otteen sekä tunteen täydellisestä hallinnasta, kun sitä käytetään liikuttaessa.

Monopodin maksimi kuormitus on jopa 15 kg ja se tukee teleobjektiivia varmasti. Tämä jalusta on paras valinta hää-, urheilu- ja eläinkuvaukseen sekä kaikkeen kuvaukseen, joka vaatii pienen jalanjäljen ja vahvan tuen yhdistelmää.

Irrotettava nuppi ylälevyn yläpuolella piilottaa 1/4 "-20 ruuvin kameran Manfrotto yksityöpään, kuten esimerkiksi 234RC:n kiinnittämiseen.

Korkeutta voi säätää kiertolukolla. Tämä ergonominen mekanismi tekee jalustasta nopean ja kätevän käyttää – molemmat ydinominaisuuksia loistavalle monopodille. 

Manfrotto Element Monopodi on saatavana mustana tai punaisena.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvioita.