Manfrotto

Manfrotto Off Road Stunt Action kamerareppu, punaharmaa (MB OR-ACT)

Ei arvioita | Arvostele tämä tuote / 5

Omassa varastossa 1 kpl

Hinta: 139,90 (sis. alv 24%)
Määrä: kpl

Onko etsimäsi tuoteoptio loppu? Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.Digitarvike.fi virallinen Manfrotto Pro Dealer. Tuotteilla on aina 2-vuoden takuu, mutta rekisteröimällä saat tuotteella 3 - 8 vuoden jatkotakuun (https://warranty.manfrotto.com/home/register).
Made in Italy

Manfrotto Off Road Stunt Action on suositun Off Road Hiker -sarjan pikkuveli.

Off Road -sarja on suunniteltu erityisesti retkeilyyn ja valokuvaukseen. Reppu on ergonomisesti suunniteltu ja sitä on kevyt kantaa selässä pitempiäkin matkoja.

Repussa on kaksi irrotettavaa osiota kameratarvikkeille, joka osaltaan lisää repun monikäyttöisyyttä. Erillisiin osioihin mahtuu esimerkiksi peilitön järjestelmäkamera ja jopa 3kpl GoPro -kameroita tarvikkeineen. Kuvaustilanteessa on siis helppoa ja nopeaa napata haluttu kamera repusta ja ryhtyä kuvaamaan.

GoPron (tai vastaavan actionkameran) voi kiinnittää suoraan repun toiseen olkahihnaan, joten kamera voi kuvata vaikka koko vaelluksen, eikä sitä tarvitse erikseen kantaa tai kehitellä kiinnityssysteemejä irtonaisista osista.

Kameran voi kiinnittää myös monopodilla reppuun siihen varattuun paikkaan, tällöin voi ottaa videokuvaa mistä tahansa suunnasta.

Repussa on paljon lisätaskuja; repun sisällä on irrotettavien kameraosioiden lisäksi erillinen tasku tablettitietokoneelle (max. 12,9”) ja vetoketjulla varustettu verkkotasku. Lisäksi repun kansiosan alla on hyvin suojattu vetoketjutasku herkemmille tavaroille. Repun molemmilla sivuilla on myös vetoketjutaskut ja paikka pienelle kolmijalalle. Selkäosiosta löytyvään taskuun voi laittaa "Camelback" -tyylisen vesipussin.

Reppu on valmistettu laadukkaista materiaaleista unohtamatta ergonomiaa ja käyttömukavuutta. Repun kangas on vettä hylkivää ja kovemmalta sateelta suojaa tarpeen tullen sadesuoja.

Katso tarkemmat tuotetiedot valmistajan sivulta.

Paino vain 1kg!Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvioita.