Manfrotto

Manfrotto 393 Heavy Telephoto Lens Support

Ei arvioita | Arvostele tämä tuote / 5

Ei varastossa

Hinta: 229,00 (sis. alv 24%)

Loppu. Tämä tuote on tilattavissa heti kun uusi erä saapuu varastoon.. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.Digitarvike.fi virallinen Manfrotto Pro Dealer. Tuotteilla on aina 2-vuoden takuu, mutta rekisteröimällä saat tuotteella 3 - 8 vuoden jatkotakuun (https://warranty.manfrotto.com/home/register).

Digitarvikkeen ylivoimaisesti myydyin kiikkupää. Manfrotto 393 on raskaille teleobjektiiveille tarkoitettu gimbal-tyyppinen kiikku. Tämä tuote on hinnoiteltu yllättävän edukkaaksi. Mukana tuleva Manfrotto 357 video quick release adapter on jo yksistään 60€ arvoinen.

Edullisesta hinnasta huolimatta tukevuus riittää jopa isoimmille 800mm prime-putkille. Kiinnitys kameraan on erittäin tukevasta 357PLV kiinnityskiskosta. Manfrotto 393 soveltuu yllättävän moneen tarkoituskeen:

- erittäin hyvä raskaan optiikan kanssa
- voidaan käyttää kaukoputken pidikkeenä
- sopii panoraamakuvaukseen (nodal point)
- sopii myös normaaliin kuvaukseen

Manfrotto 393 on erittäin raskaille teleobjektiiveille tarkoitettu kamerapää. Gimbal tyylinen rakenne on tukevin ja ennen kaikkea turvallisin valinta kun kuvataan raskaalla objektiivilla. Objektiivi voidaan kiinnittää ylhäältä jolloin kamerapää "palauttaa" kameran+objektiivin vaaka-asentoon. Voidaan myös kiinnittää alhaalta (katso kuvat).

Kiikkurakenteen ansiosta objektiivin oma paino itsessään luo vakautta. Pitkä pikakiinnityslevy mahdollistaa kiinnityksen juuri painopisteen kohdalle. Tällöin kameran liikuttelu ei luo kallistavaa momenttia tripodille. Kameran suuntaaminen on kevyttä ja nopeaa. Gimbal rakennetta vastaavaa tukevuutta on mahdoton tehdä esim. kuula- tai hydraulisella videopäällä. Vastaavaa rakennetta kamerapäissä käyttää mm. Wimberley (WH-200) ja Jobu Design (BWG-J2 HM-J2)

Mitat: 242 x 89 x 241mm
Paino: 1.60 kg
Väri: musta
Materiaali: alumiini
Pohjakierre: 3/8"
Pikakiinnitys: 357PLV tai 357PLONG (lisävaruste)
Kantavuus: riittävästi, kaikki mahdolliset yhdistelmät (poislukien Canon 1200mm ja Sigma 200-500mm F2.8)

Huom. Kuvasta poiketen pikakiinnityslevyssä oleva VHS-tappi on muovinen.Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvioita.