Manfrotto

Manfrotto Pro Light RedBee-210 (MB PL-BP-R)

Omassa varastossa 1 kpl

Hinta: 159,50 (sis. alv 24%) 179,50€
Määrä: kpl


Digitarvike.fi virallinen Manfrotto Pro Dealer. Tuotteilla on aina 2-vuoden takuu, mutta rekisteröimällä saat tuotteella 3 - 8 vuoden jatkotakuun (https://warranty.manfrotto.com/home/register).
Made in Italy


Manfrotto ProLight RedBee tunnetaan myös nimellä Prolight Reverse Access Backpack. Valmistajan koodi Manfrotto MB PL-BP-R.

Ylivoimaisesti myydyin Manfrotto reppu.. tässä uudessa vuoden 2016 mallisarjan hinta / laatu on erittäin kohdallaan. Vertaa esim. hieman isompaan 220 PL -malliin. Prolight tekniikan ansiosta reppu noin 0,5-1kg kevyempi kuin mitä muut vastaavat kokoluokan reput. Näin isoksi kamerarepuksi tämä painaa vain hämmästyttävät 1,88kg.

Reppu vastaa laadultaan esim Manfroton nykyyään ostaman Katan Bumblebee tuotesarjaa. Reppu erottuu kilpailijoista kahdesta syystä. Eriomainen ergonomia ja kevys. Vetoketjut ovat parasta mitä rahalla saa. Ne liukuvat tasaisesti vaikka vetäisi hieman väärässä kulmassa.

Repun ergonomia on hyvä. Kamerakalustoon pääsee käsiksi, joko takaa, ylhäätä edestä tai molemmin puolin alhaalta sivuilta. Halutessasi voit käyttää reppua sling-tyyppisesti eli sinun ei tarvitse laskea reppua maahan jos haluat esim. vaihtaa optiikan.

Ulkomitat: 50.8 x 34.0 x 24.9 cm
Sisämitat: 43.9 x 27.9 x 16.0 cm
Tietokoneen tilat: kaikki 15.4" tai pienemmät läppärit mahtuu
Paino vain: 1.88kg

Arvostele tämä tuote

29.03.2016 - mikkis

Hyvin muokattavissa. Parasto on se että kameran / tarvikkeet saa kolmesta suunnasta ulos + voit avata koko repun takaosan, jolloin pääseet kaikkiin käsiksi samalla kertaa. Sisällä paikka myös kannettavalle

18.03.2016 - TT

Halvalla ei saa loistavaa, mutta ajaa asiansa.

repussa ei ole pientavaroille ulkopuolella mitään taskuja.
Sisätilojen muunneltavuutta rajoittavat sivu-ja yläläpät todella paljon. Tarrat tahtovat aina tulla läppien päälle jolloin niitä ei saa auki.
Pehmusteet ja suojaus eivät ole kovin paksuja.
ulkopuolen kiinnitysmahdollisuudet ovat myös hyvin rajalliset.

Selässä tämä on mukavan tuntuinen ja sisään mahtuu kamerassa kiinni nikor 200-500 helposti.
Sama obtiikka mahtuu ilman kameraa poikittain myös repun alaosaan.