Nisi

NISI SQUAREFILTER Natural Night 150 x 150mm didymium filter

Ei arvioita | Arvostele tämä tuote / 5

Omassa varastossa 2 kpl

Hinta: 259,00 (sis. alv 24%) 319,90€
Määrä: kpl
Sopii esim. Haida 150 Series Insert Filter Holder pidikkeeseen.


NiSi Natural Light on ns. Anti-light pollution filter eli valosaastesuodin. Toimii samalla tavalla kuin HiTech / Lonely Speck PureNight Filter.

Mutta.. varsinkin Suomessa.. ja eteenkin pohjoisessa.. ja talvella, tätä käytetään tähtitaivaan kuvaamiseen. Kannattaa käydä läpi seuraavan linkin esimerkit missä näytetään liuku-kytkimin se miltä kuva näyttää suotimen kanssa ja ilman:

http://alexconu.com/nisi-natural-night/


Yötaivaan kuvaamista haittaavat monista erilaista valolähteistä, kuten elohopea-, monimetalli-, natrium- ja LED-katuvaloista, syntyvä valosaaste. Näistä syntyvä hehku estää kameraa taltioimasta öistä maisemaa. NiSi Natural Night -suodin on suunniteltu suodattamaan yleisimmät valosaastetta aiheuttavat aaltopituudet.

NiSi Natural Night -suodin on valmistettu erittäin korkealaatuisesta optisesta lasista. Suotimen pinta on viimeistelty täyttämään uusimpien digitaalikameroiden kennojen erittäin vaativat tarpeet. NiSi Nano Coating -monipinnoite varmistaa erittäin korkean valonläpäisyn ja todella tasaisen pinnan, joka estää heijastuksien syntymisen ja takaa värivirheettömän kuvan. Suotimessa on lisäksi suojaava vettä ja rasvaa hylkivä pinnoitus, joka tekee puhdistamisesta helpompaa.

  • Estää yleisimmät valosaastetta aiheuttavat aaltopituudet
  • Yömaisemien ja tähtitaivaiden kuvaamiseen
  • Saatavana koossa: 100*100mm, 150x150mm
  • Valmistettu erittäin laadukkaasta optisesta lasista
  • Molemmin puolin monipinnoitettu / Nano-pinnoitus
  • Kestävä pintakäsittely molemmilla puolilla suojaa naarmuilta ja lialtaArvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvioita.