Nisi

NISI SQUAREFILTER Natural Night 150 x 150mm didymium filter

Ei arvioita | Arvioi tämä tuote

Ei varastossa

259,00€ (sis. alv 24%) 319,90€

Loppu. Tämä tuote on tilattavissa heti kun uusi erä saapuu varastoon.. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Sopii esim. Haida 150 Series Insert Filter Holder pidikkeeseen.


NiSi Natural Light on ns. Anti-light pollution filter eli valosaastesuodin. Toimii samalla tavalla kuin HiTech / Lonely Speck PureNight Filter.

Mutta.. varsinkin Suomessa.. ja eteenkin pohjoisessa.. ja talvella, tätä käytetään tähtitaivaan kuvaamiseen. Kannattaa käydä läpi seuraavan linkin esimerkit missä näytetään liuku-kytkimin se miltä kuva näyttää suotimen kanssa ja ilman:

http://alexconu.com/nisi-natural-night/


Yötaivaan kuvaamista haittaavat monista erilaista valolähteistä, kuten elohopea-, monimetalli-, natrium- ja LED-katuvaloista, syntyvä valosaaste. Näistä syntyvä hehku estää kameraa taltioimasta öistä maisemaa. NiSi Natural Night -suodin on suunniteltu suodattamaan yleisimmät valosaastetta aiheuttavat aaltopituudet.

NiSi Natural Night -suodin on valmistettu erittäin korkealaatuisesta optisesta lasista. Suotimen pinta on viimeistelty täyttämään uusimpien digitaalikameroiden kennojen erittäin vaativat tarpeet. NiSi Nano Coating -monipinnoite varmistaa erittäin korkean valonläpäisyn ja todella tasaisen pinnan, joka estää heijastuksien syntymisen ja takaa värivirheettömän kuvan. Suotimessa on lisäksi suojaava vettä ja rasvaa hylkivä pinnoitus, joka tekee puhdistamisesta helpompaa.

  • Estää yleisimmät valosaastetta aiheuttavat aaltopituudet
  • Yömaisemien ja tähtitaivaiden kuvaamiseen
  • Saatavana koossa: 100*100mm, 150x150mm
  • Valmistettu erittäin laadukkaasta optisesta lasista
  • Molemmin puolin monipinnoitettu / Nano-pinnoitus
  • Kestävä pintakäsittely molemmilla puolilla suojaa naarmuilta ja lialtaKerro ajatuksia / vinkkejä tuotteesta

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvioita.