Panasonic

Panasonic Lumix G Vario 12-60mm F3.5-5.6 ASPH Power O.I.S.

Ei arvioita | Arvostele tämä tuote / 5

Omassa varastossa 2 kpl

Hinta: 399,00 (sis. alv 24%) 495,00€
Määrä: kpl

Digitarvike tarjoaa Panasonic Pro Dealer 3v takuun kaikille Panasonic kameroille ja optiikoille (ei koske yritysmyyntiä). Erillistä rekisteröitymistä ei tarvita. Takuutodistus on tuotteen mukana toimitettava ostokuitti.

Toimitus sisältää vastavalosuojan sekä etu-ja takasuojan, mutta toimitus on ilman myymäläpakettia. 

Panasonic Lumix G Vario 12-60mm F3.5-5.6 ASPH. Power O.I.S. on enemmän kuin vain normaaliobjektiivi. 24mm:n laajakulmasta 120mm telealueelle (kinovast.) ulottuva zoomobjektiivi sopii monenlaiseen kuvaamiseen henkeäsalpaavista maisemista vaikuttaviin muotokuviin. Joustavien kuvausominaisuuksien ja kestävän sääsuojatun rakenteen ansiosta se sopii myös monenlaisiin kuvausolosuhteisiin. Hyvien lähikuvausominaisuuksien ansiosta objektiivi sopii myös teräviin makrolähikuviin.

Uskaltaudu ulos lähes millaisessa tahansa säässä tai kuvausolosuhteissa.
Panasonic Lumix G Vario 12-60mm F3.5-5.6 ASPH. Power O.I.S. objektiivin rakenne on suojattu roiskeilta ja pölyltä niin, että se on riittävän kestävä rankkaankin ulkokäyttöön. Se suojaa sisällä olevaa linssijärjestelmää hiekalta, sateelta yms. ja tekee objektiivista täydellisen karuissakin oloissa kuvaamiseen. Nvt mikään ei estä sinua kuvaamasta haluamiasi luovia luonto-tai maisemakuvia. Objektiivi tukee tätä ominaisuutta, kun sitä käytetään yhdessä roiskeiltalpöhylta suojattujen LUMIX-kameroiden kanssa.

POWER O.I.S.. – erittäin teräviä valokuvia

Ota valokuvia huoletta tai hetken mielijohteesta. Suoraan objektiiviin rakennettu optinen kuvanvakaus (O.I.S.) varmistaa, että valokuvasi näyttävät hyviltä ja ovat teräviä koko kuva-alueella. Tämä kehittynyt teknologia vie erittäin suositun MEGA O.I.S. -kuvanvakauksen vielä pidemmälle ja korjaa välittömästi isommankin kameran liikkeen ja tärinän, jota kuvatessa voi esiintyä. Voit kuvata tosielärnän tilanteita ilman jalustaa. Lopputuloksena on uskomattoman teräviä kuvia.

Videotuki – täydellistä videokuvausta

Videotuen ansiosta käyttäjillä on kaikki tallennukseen tarvittava LUMIX-karnerassaan. Se tekee aukon säädöt tasaisesti, niin ettei valotukseen tule äkillisiä muutoksia. Se on myös hiljainen, minkä ansiosta otoksen ääni tallentuu paremmin. Kaiken lisäksi tämän objektiivin mahtava automaattivalotus tallentaa erinomaista 4K-videokuvaa, jossa tarkka kohdennus on erittäin tärkeää.

Tekniset tiedot
Rakenne: 11 elementtiä (4 asfääristä, 1 ED) / 9 ryhmää
Kiinnitys: Micro Four Thirds -bajonetti (mft)
Himmennin: pyöreä, 7 lehteä
Pienin aukko: F22
Lähin kuvausetäisyys: 0,20 m
Suodin: 58 mm
Mitat (HxP): noin 66×71 mm
Paino: noin 210 g

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvioita.