PGYtech

PGYtech Mavic Pro 4kpl ND Filter Set (ND4 / ND8 / ND16 / ND32)

Ei arvioita | Arvostele tämä tuote / 5

Omassa varastossa 2 kpl

Hinta: 59,90 (sis. alv 24%) 69,90€
Määrä: kpl
Markkinoiden paras suodin Mavic kopteriin. Ultrakevyt, kompakti ja pinnassa laadukas kalvotus. Paino vain 1,3g eikä siten vaikuta gimbalin toimintaan. Voi olla paikoillaan käynnistyksen aikana, jolloin gimbal tekee self-inspection testin. Esim. Polar Pro suodin pitää poistaa testin aikana (eli jos vaikka vaihtaa uuden akun).

Neljän harmaasuotimen setti DJI Mavic Pro kopterille. ND-suotimet estävät kameran valotusaikaa pidentämällä tehokkaasti ns. jelly efektiä. Toinen vielä suurempi etu on yksittäisen framen valotusajan pidentyminen. Näin kaikki liike on pehmeämpää. Esimerkiksi kirkkaalla / puolipilvisellä kelillä valotusaika voi olla esim. 1/800. ND8 puottaa valoa kolme aukkoa, joten uusi valotusaika on 1/100, joten video ei ole enää niin nykivää.

Paketissa on suotimia erilaisiin valo-olosuhteisiin. ND4 pudottaa valon läpäisyä kaksi aukkoa, ND8 kolme aukkoa, ND16 neljä aukkoa ja ND32 viisi aukkoa.

"nyrkkisäännöt" ND eli harmaasuotimien drone-käyttöön:

ei suodinta = hämärä keli, aurinko laskenut tai jos otat pitkällä valotuksella yöllä kuvia
ND4 = pilvinen keli päiväsaikaan
ND8 = puolipilvinen keli
ND16 = aurinkoinen keli
ND32 = aurinkoinen keli talvella kun on lisäksi valkoista lunta

Tämä on vielä hyvin varovainen ohje. Hieman kokeneempi kuvaaja voi laittaa jokaisella kohdalla vielä pykälää tummemman suotimen. Jos suodin on liian tumma niin kamera nostaa herkkyyttä mikä ei ole toivottavaa.

Toimitetaan kätevässä metallisessa suojarasiassa. Kiinnitys samaan tapaan kuin Polar Pro -suotimissa eli painetaan paikoillaan. 

Yhteensopivat kopterit:
DJI Mavic Pro
DJI Mavic Pro PlatinumArvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvioita.