Rekisteriseloste

Tietosuojaseloste 17.5.2018

Rekisterinpitäjä:
Fotohovi Oy / Digitarvike.fi
Hallituskatu 24
90100 Oulu
asiakaspalvelu@digitarvike.fi

Keräämme henkilötietoja asiakassuhteen hoitamista varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on meidän välinen sopimus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle. Toisin sanoen et voi tilata verkkokaupastamme tavaroita, jos et anna henkilötietojasi.

Keräämme henkilötietoja myös markkinointia varten. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on suostumus.

Emme tee sinua koskevia profilointeja ja automaattisia päätöksiä.

Henkilötietojasi vastaanottavat:
- yrityksemme ja sen työntekijät
- maksunvälittäjä, joka vastaanottaa sinulta maksun
- kuljetusyritys, joka kuljettaa tavaran sinulle
- tilitoimisto, joka kirjaa tilauksen kirjanpitoomme
- tilintarkastaja, joka tarkastaa kirjanpitomme
- IT-yritys, joka ylläpitää verkkosivujamme
- Sähköpostimarkkinoinnista vastaava yritys, mikäli olet hyväksynyt sähköpostimarkkinoinnin

Säilytämme henkilötietojasi:
- verkkokaupassa viiden vuoden ajan
- sähköpostiarkistosssa seitsemän vuoden ajan
- kirjanpitoaineistossa seitsemän vuoden ajan

Sinulla on seuraavat oikeudet:
- oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot
- oikeus tietojen oikaisemiseen
- oikeus käsittelyn rajoittamiseen (voit esimerkiksi kieltää markkinoinnin)
- oikeus vastustaa käsittelyä
- oikeus peruuttaa suostumus (voit esimerkiksi peruuttaa suostumuksesi markkinointiin)
- oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Huomioithan, että sinulla on "oikeus tulla unohdetuksi" vain, jos meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä.


*****

ASIAKASREKISTERISELOSTE

Henkilötietolaki (523/99) 10 §

Rekisteriselosteen laatimispäivämäärä 16.3.2013
 

Rekisterinpitäjä

Fotohovi Oy /Digitarvike.fi

Hallituskatu 24

90100 OULU

puh. 050 404 2969

email: asiakaspalvelu@digitarvike.fi

www.digitarvike.fi

Y-tunnus: 1972559-7
 

Rekisteriasioita hoitava henkilö

Janne Rajala
Fotohovi Oy /Digitarvike.fi

Hallituskatu 24

90100 OULU 

puh. 050 404 2969

email: janne@digitarvike.fi
 

Rekisterin nimi

Digitarvike.fi verkkokaupan asiakastietorekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisteriä käytetään verkkokaupan asiakassuhteiden hoitamiseen, tilausten käsittelyyn ja arkistointiin sekä yrityksen toiminnan kehittämiseen, arviointiin sekä markkinointiin asiakkaan niin hyväksyessään.

Rekisterin tietosisältö

Asiakkaan nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero. Lisäksi rekisterissä säilytetään asiakkaan tilaushistoria.

Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakas syöttää itse tiedot järjestelmään tai ilmoittaa ne sähköpostitse tai soittamalla.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Tietoja voidaan kuitenkin luovuttaa poliisille mahdollisissa rikosepäilyissä.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterissä olevia tietoja käyttävät vain ne henkilöt, joiden työtehtäviin se kuuluu. Rekisteri sijaitsee suojatulla palvelimella, jonka tietoihin pääsee käsiksi vain käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Tietojen tarkistus

Asiakkaalla on henkilötietolain mukainen oikeus tarkistaa rekisterissä olevat tietonsa.