Rode

RODE Reporter, haastattelumikrofoni

Ei arvioita | Arvostele tämä tuote / 5

Ei varastossa

Hinta: 149,90 (sis. alv 24%)

Loppu. Tämä tuote on tilattavissa heti kun uusi erä saapuu varastoon.. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.Rode 5 tai 10 vuoden jatkettu takuu. Kaikilla Rode -mikrofooneilla on 2 vuoden rajoitettu takuu. Rekisteröimällä tuotteen saat 5 (2+3) vuoden tai 10 (2+8) vuoden takuun (lisätakuun pituus vaihtelee tuotteittain) Tarkemmat ohjeet ja rekisteröintilomakkeen löydät täältä: http://www.rode.com/warranty/step1


Roden uusi Reporter-mikrofoni on suunniteltu haastattelukäyttöön. Mikrofonin pallo-suuntakuvio antaa käyttäjälle suuremman vapauden haastattelutilanteissa verrattuna suuntaaviin haastattelumikrofoneihin.

Reporterin taajuusvaste on optimoitu tallentamaan puhetta. Puhe tallentuu ymmärrettävänä ja selkeänä lähes kaikissa haastatteluolosuhteissa.

Rode Reporterin kestävä alumiininen rakenne on viimeistelty hillityllä mattapintaisella pinnoitteella. Mikrofonissa on sisäänrakennettu monikerroksinen tuulisuoja, joka suojaa mikrofonia ympäristöääniltä ilman ylimääräistä vaahtomuovista tuulisuojaa.

Rode Reporter toimitetaan logopidikkeen kanssa, joka mahdollistaa näkyvän tuotemerkin brändäämiseen.

Acoustic Principle: Dynamic
Polar Pattern: Omnidirectional - picks up all sides equally
Address Type: End
Frequency Range: 70Hz - 15kHz(selected HPF @0)
Output Impedance: 150Ω
Sensitivity: -56.0dB re 1 Volt/Pascal (1.00mV @ 94 dB SPL) +/- 2 dB @ 1kHz
Weight: 256g
Dimensions: 272.50 x 41.50 x 41.50mm
Output: XLR Output


Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvioita.