Rode

RODE Stereo VideoMic Pro mikrofoni (Rycote)

Ei arvioita | Arvostele tämä tuote / 5

Omassa varastossa 2 kpl

Hinta: 209,00 (sis. alv 24%)
Määrä: kpl


Rode 5 tai 10 vuoden jatkettu takuu. Kaikilla Rode -mikrofooneilla on 2 vuoden rajoitettu takuu. Rekisteröimällä tuotteen saat 5 (2+3) vuoden tai 10 (2+8) vuoden takuun (lisätakuun pituus vaihtelee tuotteittain) Tarkemmat ohjeet ja rekisteröintilomakkeen löydät täältä: http://www.rode.com/warranty/step1


Made in Australia.

RODE (röde) Stereo VideoMic Pro mallin hinnottelu oli erikoinen yllätys. Mono-mallin (Videomic Pro) hinta lähes tuplaantui kun uusi Pro malli tuli markkinoille. Tämän steromallin kohdalla hinta pysyi samana.

RODE Stereo VideoMic Pro on suunniteltu aktiiviharrastajan laadukkaaksi mikrofoniksi ja on monilta osin erikoinen tapaus. Ensimmäistä kertaa tämän hintaluokan mikfoniin on ympätty RODEn NTG tason komponentteja joten äänenlaatu vastaa erehdyttävästä isoa täyteläistä haulikkomikrofonia ja mikrofoniin on voitu lisätä +20db kytkin, joka vahvistaa ääntää. Halvemmilla osilla varustetussa mikissä +20db saisi aikaan voimakkaan kohinatason kasvun. Herkkyyden kasvattaminen ei lisää matalan pään huminaa vaan korostaa juuri niitä taajuuksia mitä halutaan tallentaa. Äänitason vahvistuksen tärkeys korostuu DSLR kameran kanssa. DSLR- kamerat eivät ole kovin hyviä vahvistamaan ääntää. Eli jos äänen taso on pieni pyrkii kameran vahvistamaan äänen tasoa mikä tuo esiin epäpuhtauksia. Paljon laadukkaampaan lopputulokseen päästää herkällä mikrofonilla, joka antaa kameralle vähintään ns. linjatason signaalin.

Laadultaan tämä on parempi verrattuna kameravalmistajien omiin ulkopuolisiin mikrofoneihin. Komponenttien puolesta esim. Canon, Panasonic ja Sony videokameroiden ulkoiset mikit eivät ole edes samalla viivalla.

Muita toimintoja ovat mm. hyvissä ajoin 9V pariston loppumisesta varoittava led, tärinää ja ääntä vaimentava joustoripustus, -10db kytkin, jolla voi vaimentaa ääntä, hyvä liitettävyys (salalamakenkä ja 3/8” ja 1/4" kierteet), mukaan vakiona vaahtomuovinen tuulisuoja. Lisävarusteena erikseen DeadKitten windshield (rölli).

 • Aito X/Y-stereo kaikkeen videokuvaukseen
 • Kompakti, mitat (KxLxS) n. 130×66×108 mm
 • Ultrakevyt (vain 115 g)
 • Virtalähde 9V alkaaliparisto (jopa 70 h)
 • Sisäänrakennettu pehmotuulisuoja
 • Sisäänrakennettu iskukiinnitys
 • 3,5 mm stereo mini-jack ulostulo (dual mono)
 • 75 Hz matalien taajuuksien leikkuri
 • 10 dB vaimennus koville signaaleille
 • +20 dB:n mikrofonitason vahvistuskytkin, joka tarvittaessa pienentää kameran mikrofoniesiasteen pohjakohinaa 20 dB
 • Kiinnitys kameran lisävarusteistukkaan tai jalustaan (3/8”)

Vakiovarusteet
3,5 mm plugilla varustettu audiokaapeli kameralle sekä engl.kielinen käyttöopas.

Huom! Virtalähteenä 9V alkaaliparisto ja ylimääräinen tuulisuoja (rölli) eivät sisälly toimitukseenIntroducing the RODE Stereo VideoMic Pro from RØDE Microphones on Vimeo.Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvioita.