Sandisk

SanDisk 64GB SDXC EXTREME PRO 95MB/S U3 UHS-1 V30

Ei arvioita | Arvioi tämä tuote

Ei varastossa

59,90€ (sis. alv 24%)

Loppu. Tämä tuote on tilattavissa heti kun uusi erä saapuu varastoon.. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

HUOM kyseessä uusin V30 versio. Tästä samasta 95MB/s Extreme PRO kortista löytyy myös vanhempaa U1 versiota ja vanhempaa U3:sta. Uusin versio kortista takaa nopeamman rajapinnan uusien kameroiden kanssa.    

T
ämä on paras, nopein ja luotettavin SD-muisti mitä rahalla saa! Nro 1 valinta ammattikuvaajille. SanDisk 64GB SANDISK SDHC™/SDXC™ UHS-I EXTREME PRO 95MB/S. Sandiskin SDHC /SDXC Extreme Pro kortin päivitetty versio yllätti kaikki. Aikaisempi sekin huippuunopea versio pystyi nopeuteen 45 MB/s, tämän uuden version nopeus on jäätävä 95 MB/s (633X) UHS Speed Class 3. Kirjoitusnopeus lähes sama eli 90MB/s.

Nopea kortin avulla voit hyödyntää uuden kamerat ominaisuudet parhaiten. Voi ottaa pitempiä sarjoja, kamera on nopeammin kuvausvalmis ja kuvien selailu on nopeampaa. Yhdessä USB 3.0 readerin kanssa tältä kortila lentää RAW kuvat koneelle reilun sekunnin välein.

Uuden Power Core tekniikan avulla kortti toimii nopeasti jopa äärimmäisissä sääoloissa. Kortti kestää myös vettä, iskuja, 25 pakkasastetta ja 85 asteen kuumuutta. Rakenteeltaan tämä on siis aivan eri kuin halvat kortit. Takuu 10v.

Kerro ajatuksia / vinkkejä tuotteesta

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvioita.