Sandisk

SanDisk 64GB SDXC EXTREME PRO 95MB/S U3 UHS-1 V30

Ei arvioita | Arvioi tämä tuote

Ei varastossa

59,90€ (sis. alv 24%)

Loppu. Tämä tuote on tilattavissa heti kun uusi erä saapuu varastoon.. Anna sähköpostiosoitteesi niin kerromme sinulle kun tuotetta on taas saatavilla.

Arvoitu saapumispäivä: heinäkuun loppu

Digitarvike tarjoaa virallisen Suomen jälleenmyyjän 10 vuoden takuun kaikille Sandisk-tuotteille. Erillistä rekisteröitymistä ei tarvita. Takuutodistus on tuotteen mukana toimitettava ostokuitti.

HUOM! Kyseessä uusin V30 versio. Tästä samasta 95MB/s Extreme PRO -kortista löytyy myös vanhempia U1-ja U3-versioita. Uusin versio kortista takaa nopeamman rajapinnan uusien kameroiden kanssa.


Tämä on paras, nopein ja luotettavin SD-muisti, mitä rahalla saa! Nro 1 valinta ammattikuvaajille. SanDisk 64GB SANDISK SDHC/SDXC UHS-I EXTREME PRO 95MB/S. Sandiskin SDHC /SDXC Extreme Pro -kortin päivitetty versio yllätti kaikki. Aikaisempi, sekin huippuunopea, versio pystyi nopeuteen 45 MB/s, tämän uuden version nopeus on jäätävä 95 MB/s (633X) UHS Speed Class 3. Kirjoitusnopeus lähes sama eli 90MB/s.

Nopean kortin avulla voit hyödyntää uuden kameran ominaisuudet parhaiten. Voit ottaa pidempiä sarjoja, kamera on nopeammin kuvausvalmis ja kuvien selailu on nopeampaa. Yhdessä USB 3.0 readerin kanssa RAW-kuvat lentävät tältä kortilta koneelle reilun sekunnin välein.

Uuden Power Core tekniikan avulla kortti toimii nopeasti jopa äärimmäisissä sääoloissa. Kortti kestää myös vettä, iskuja, 25 pakkasastetta ja 85 asteen kuumuutta. Rakenteeltaan tämä on siis aivan eri kuin halvat kortit. Takuu 10v.

Kerro ajatuksia / vinkkejä tuotteesta

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvioita.