Sirui

Sirui K-40X kuulapää

Omassa varastossa 2 kpl

Hinta: 179,00 (sis. alv 24%)
Määrä: kpl


Digitarvike tarjoaa virallisen Suomen maahantuojan 6 vuoden takuun kaikille Sirui-tuotteille. Erillistä rekisteröitymistä ei tarvita. Takuutodistus on tuotteen mukana toimitettava ostokuitti.


Huom kannattaa ehdottomasti tutustua arvosteluun:
http://www.dpreview.com/articles/8192473209/battle-of-the-titans-top-ball-heads-tested/7

Ainoana testissä täydet 5 tähteä ***** ja siiitä huolimatta edullisin. Laatu ja käytettävyys parempi kuin esim. Saksalaisessa Novoflex Classic Ball 5 (noin 500€).

Kooltaan tämä on pienin ja kevein "35kg kantava" kuulapää mitä olemme nähneet. Käytännössä tätä voi suositella max. noin 7kg kuormalle. Ilmoitettu 35kg kantavuus on valmistajan omien standardien rajoissa mitattu max. kuorma.

Sirui K-40X edustaa kuulapäiden raskasta sarjaa. Vastaa esim. tuotteita Benro B-4 / Manfrotto MH057M0, mutta on varsinkin Manfrotto malleihin verrattuna erittäin paljon kevyempi.

Sirui K-40X kannattaa isompiakin kuormia ongelmitta. Tuntumaltaan pää on hyvin laadukas, ja pään, sekä kiristysruuvien tuntuma on pehmeä ja tarkka. Tätä kuulapäätä käsiteltäessä laadun tuntee hyvin.

Pikakiinnitys on tyyppiä Arca Swiss. Alhaalta löytyy kulma-asteikko, helpottamaan panoramaotoksia. Kuulapäässä on kolme vesivaakaa. Pohjassa on 3/8 tuuman naaraskierre jalustan kiinnittämiseksi, ja päässä on 1/4 tuuman uroskierre.

Valmistajan sivulle (eng)

Kantavuus: 35kg
Paino: 0.7kg
Korkeus: 12.5 cm

Seuraavassa esittelyssä kaksi pykälää pienempi 20x-malli.


Arvostele tämä tuote

24.10.2017 - Ræven Visual

Muutoin tuote on oikein jämäkkä ja kätevä, mutta kameraan kiinnitettävä aluslevy ei pysy tukevasti paikallaan. Ruuvi pohjaa liian aikaisin ainakin Canon 5D3:ssa, joten ruuvin ja aluslevyn väliin on laitettava ohut prikka, jotta aluslevy kiristyy napakasti kameran pohjaa vasten.