Sirui

Sirui T-2005X alumiinijalusta

Ei arvioita | Arvostele tämä tuote / 5

Omassa varastossa yli 5 kpl

Hinta: 139,00 (sis. alv 24%) 169,00€
Määrä: kpl


Digitarvike tarjoaa virallisen Suomen maahantuojan 6 vuoden takuun kaikille Sirui-tuotteille. Erillistä rekisteröitymistä ei tarvita. Takuutodistus on tuotteen mukana toimitettava ostokuitti.
 
Tämä jalusta sai DPreview-sivuston matkajalustavertailussa parhaimman arvosanan. Arviossa jalustan päähän on kiinnitetty G-20x kuulapää. Arvio om luettavissa täältä 
 
Sirui TX sarjan jalustat on optimoitu paljon kulkevalle kuvaajalle. Jalustat ovat keveitä ja menevät pieneen tilaan. Travel Angel tyyliin taittuvat jalat mahdollistaa pienestä kuljetusasennosta huolimatta hyvä maksimikorkeuden. Keskitanko ja kamerapää jäävät kuljetusasennossa jalkojen väliin.
 
Sirui T-2005X jalusta on valmistettu alumiinista ja se on TX-sarjan isoin ja tukevin vaihtoehto. Jalusta menee pituudeltaan 38cm kuljetustilaan ja silti maksimikorkeutta on 144cm. Vielä kun lisätään kamerapäästä tulevat sentit päälle, on korkeus varmasti riittävä useimpiin tilanteisiin. 
 
Jalkojen pituus lukittuu lujilla kierrelukoilla. Jalkojen päässä olevia kumitassuja pyörittämällä esiin saadaan integroidut jääpiikit. Mukana toimitetaan myös vaihdettava lyhyempi keskitanko. Lyhyen keskitangon avulla kamera saadaan 13cm korkeuteen jalustalla. Pakkaukseen kuuluu myös kuljetuslaukku.
  • Materiaali: Alumiini
  • Max. korkeus: 144cm (tai 154cm lyhyen keskiputken kanssa)
  • Min. korkeus: 13cm
  • Kuljetuspituus: 38cm
  • Paino: 1.5kg
  • Kantavuus: 12kg
Seuraavassa videossa vastaava Siruin jalusta, mutta materiaali on hiilikuitua (hinta noin 400€ ilman kuulapäätä)

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvioita.