Sirui

Sirui TY-D4L, L-kisko Nikon D4 / D4S, sekä D800 ja D810 akkuperällä (Arca)

Ei arvioita | Arvostele tämä tuote / 5

Tulossa varastoon

Hinta: 119,90 (sis. alv 24%)
Määrä: kplDigitarvike tarjoaa virallisen Suomen maahantuojan 6 vuoden takuun kaikille Sirui-tuotteille. Erillistä rekisteröitymistä ei tarvita. Takuutodistus on tuotteen mukana toimitettava ostokuitti.

Nikon D4 kameraa varten suunniteltu L-kisko eli ns. L-bracket. L-kiskon avulla saat Arca Swiss pikakiinnityslevyn kameran pohjaan, sekä sivulle. Arca Swiss kiinnitystä käyttää mm. Kirk, RRS, Markins, Wimberley, Acratech, Benro ja Sirui.

Kisko on suunniteltu Nikon D4 ja D4s rungoille. Tämä on myös todettu sopivan erinomaisesti Nikon D800/D810 kameralle akkukahvan kanssa. D800/D810 kameran kanssa kahvan akku on vaihdettavissa ja kameran liitinluukut on aukaistavissa normaaliin tapaan.

Kaikki kameran ominaisuudet ovat normaalisti käytettävissä kiskon ollessa kiinni. Voit vaihtaa akun, käyttää liittimiä jne. Arca Swiss kiinnityksen lisäksi pohjassa on myös 1/4" naaraskierre. Kierteen ansiosta voit ruuvata kameran kiinni tarvittaessa jalustoihin, joissa ei ole Arca Swiss kiinnitystä, tai voit laittaa siihen Black Rapid hihnan. Levyssä on myös hihnalenkki esim. rannehihnaa varten.

Etuna normaaliin Arca-Swiss -tyyppisten levyyn on mm.:
  1. pystykuvassa optiikka on keskellä eikä kamera "roiku" sivulla
  2. suojaa fyysisesti kameraa kahdelta sivulta
  3. nafti mitoitus rungon mittojen mukaan, ei estä esim akun vaihtoa
  4. Voit kiinnittää kameraan lisäosia (LED-valo, mikrofoni jne)Arca-Swiss naarasosalla
  5. pohjassa 1/4" kierre
  6. voit ottaa panoraamaa pystykuvina, optiikka on keskellä ja nodel pointin saat kohdalleen kun siirrät kameraa hieman taakse

Mitat: 122x87x126mm
Paino: 131g


Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvioita.