Sony

Sony ECM-XYST1M stereomikrofoni Sony kameroihin

Ei arvioita | Arvostele tämä tuote / 5

Omassa varastossa 1 kpl

Hinta: 159,90 (sis. alv 24%)
Määrä: kpl
Digitarvike tarjoaa Sony Pro Dealer 3 vuoden takuun kaikille Sony kameroille ja objektiiveille. Erillistä rekisteröitymistä ei tarvita. Takuutodistus on tuotteen mukana toimitettava ostokuitti.

Sony ECM-XYST1M laadukas "Multi Interface" -varustekenkään kiinnitettävä stereomikrofoni säädetävällä äänen tallennustalueella (0° to 120°).

Stereomikrofoni tuo videoihisi uutta elämää ja se tallentaa äänet runsaina ja selvinä laajalta taajuusalueelta ja kaikissa sävyissään. Ääni tallentuu syvänä ja tarkkana, oli kohteena sitten yksi äänenlähde tai joukko eri ääniä.

Mikrofonin mukana tulee tuulisuoja ("rölli"), joka vähentää ärsyttävää taustakohinaa, huminaa ja muita ylimääräisiä ääniä. Liitäntäkaapelin avulla voit liittää mikrofonin Handycamiin® latautumaan.

Lisätietoja valmistajan (Sony) sivuilta TÄMÄN linkin takaa. 

Toimitus sisältää: 
  • Sony ECM-XYST1M Stereomikrofoni
  • Tuulisuoja
  • Liitäntäkaapeli
  • Suojapussi
Yhteensopiva kaikkien uusimpien Sony kameroiden ja videokameroiden kanssa, joista löytyy "Multi Interface" -varustekenkä. Esim. SLT-A58, SLT-A99, NEX-6, HDR-CX410, HDR-PJ420, HDR-PJ650, HDR-PJ780, NEX-VG900, NEX-VG30, FDR-AX100 + moni muu kamera.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvioita.