Sony

Sony FE 90mm f/2.8 Macro G OSS (SEL90M28G)

Ei arvioita | Arvostele tämä tuote / 5

Omassa varastossa 1 kpl

Hinta: 1179,00 (sis. alv 24%)
Yritys-leasing noin 34 € / kk (alv 0%)
36kk sopimus, loppulunastus omaksi 50€:lla.
Yksityisille meillä on Santander-rahoitus.
Määrä: kpl

Digitarvike tarjoaa Sony Pro Dealer 3v kaikille Sony kameroille ja objektiiveille (ei koske yritysmyyntiä). Erillistä rekisteröitymistä ei tarvita. Takuutodistus on tuotteen mukana toimitettava ostokuitti.
 
 
Sony FE 90mm F2.8 Macro G OSS (SEL90M28G) on täyden kinokoon keskipitkä makro G-teleobjektiivi. Mukaan tulee vakiona Sony ALC-SH138 Lens Hood. 

G Lens -objektiivi tarkoittaa taustan kaunista boke-sumennusta, joka korostaa kohdetta upeasti. Kunkin linssin erillinen kalibrointi kompensoi pallopoikkeaman tehokkaasti, jolloin reunat tallentuvat pehmeästi. Yhdeksänlamellinen pyöreä aukko tehostaa kaunista sumennusta entisestään.

Makro-objektiiveja käytetään usein vaihtelevilla tarkennusetäisyyksillä, tässä optiikassa on kelluva tarkennusmekanismi, joka vähentää poikkeamia tehokkaasti läheltä tarkennettaessa. Kelluva järjestelmä pienentää objektiivia ja takaa selkeyden koko kuva-alalla – äärettömästä lähimpään tarkennusetäisyyteen.

Kelluvan tarkennuskokoonpanon kaksi ryhmää toimivat innovatiivisen DDSSM-järjestelmän voimin, mikä takaa pehmeän ja tarkan asettelun raskaille objektiiveille, jotka mahdollistavat täyden kennokoon makrosuurennuksen. Järjestelmä on poikkeuksellisen hiljainen ja sopii ihanteellisesti eläinten, hyönteisten ja videoiden kuvaamiseen.

Kolmijalkaa (tripod) pidetään välttämättömänä varusteena makrokuvauksessa, mutta sisäänrakennetun optisen SteadyShot ‑kuvanvakautuksen (OSS) avulla terävien makrokuvien ottaminen on mahdollista myös käsivaralta. Raskas vakainobjektiivi toimii lineaarisella moottorilla ja takaa nopean ja tarkan kuvanvakautuksen.

Jos automaattisen ja manuaalisen tarkennuksen välillä siirtyminen edellyttää katseen nostamista etsimestä, kuvaustilanne ehtii todennäköisesti mennä ohi. Tässä objektiivissa tarkennusrengas, jolla yleensä pidät kättäsi kuvauksen aikana, liukuu taakse ja eteen eli manuaalisesta automaattitarkennukseen. Liukumaton pinta takaa luotettavan toiminnan.

Painamalla objektiivin rungossa olevaa tarkennuksen pitopainiketta voit lukita tarkennuksen käyttämääsi asetukseen, joka pysyy valittuna, kunnes vapautat painikkeen. Tarkennuksen pitopainiketta voi käyttää myös jatkuvan automaattitarkennuksen kuvaustilassa.

Tarkennusalueen rajaimella voit valita lähi- tai pitkän etäisyyden tarkennuksen kuvauskohteesi mukaan. Tarkennusalueen rajaaminen nopeuttaa automaattitarkennuksen huippuunsa. Vaihtoehdot ovat ∞ ~ 0,5 metriä pitkälle etäisyydelle, 0,5 ~ 0,28 metriä lähietäisyydelle ja FULL koko alueen tarkennukselle.

Sisäisessä tarkennusmekanismissa vain sisäosien linssielementit liikkuvat tarkennettaessa, joten objektiivin pituus ei muutu. Tämä helpottaa objektiivin käsittelyä, nopeuttaa automaattitarkennusta ja lyhentää vähimmäistarkennusetäisyyttä. Objektiivin etuosassa olevat suodinkierteet eivät kierry, mistä on hyötyä polarisointisuodatinta käytettäessä.

Keskialueen telepolttovälin ansiosta tämän objektiivin kuvausetäisyys on täydellinen makrosuurennukseen, mikä helpottaa vaikuttavien makrokuvien tallentamista hyönteisistä ja muista vaikeasti lähestyttävistä kohteista.

Rakenne estää pölyn ja kosteuden pääsyn objektiiviin ja takaa käytön luotettavuuden erilaisissa olosuhteissa.

Speksejä:
  • Koko: 79 x 130,5 mm
  • Paino: 602 g
  • Kuvakulma: 17°/27°(35mm)
  • Pienin aukko: f/22
  • Suurin suurennussuhde: 1:1
  • Lyhin tarkennusetäisyys: 28cm
  • Suodinkierre: 62mm

Laatikon sisältö:
  • Suojus (ALC-SH138), etusuojus, takasuojus
 
Sony FE 90 mm F2,8 makro G OSS2 on yhteensopiva kaikkien E-tyypin täyden koon kennon ja APS-C kameroiden kanssa. 
 
Yhteensopiva seuraavien runkojen kanssa:

Sony a5000, Sony a6300, a6300, Sony a6500
Sony Alpha 6000,Sony Alpha 6300, Sony Alpha 6500
Sony Alpha NEX-3, Sony Alpha NEX-3N,
Sony Alpha NEX-5, Sony Alpha NEX-C3,
Sony Alpha NEX-F3, Sony Alpha NEX-5N,
Sony Alpha NEX-5R, Sony Alpha NEX-7,
Sony Alpha NEX-6

NEX-VG10 (NEX-VG10E, NEX-VG10A, NEX-VG10J),
NEX-VG20 (NEX-VG20E, NEX-VG20A, NEX-VG20J),
NEX-VG30 (NEX-VG30E), PXW-FS7,
NEX-FS100 (NEX-FS100E, NEX-FS100U, NEX-FS100J),
NEX-FS700 (NEX-FS700E,NEX-FS700U,NEX-FS700J),
NEX-EA50 (NEX-EA50E, NEX-EA50U)


Sony a9, a7, a7R, a7S, a7II, a7RII, a7SII, A7RIII, A7III
Sony NEX-VG900 (NEX-VG900E)
Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvioita.